Töövõimetusleht

Haigestumisest ja töövõimetuslehe vajadusest palume teavitada haigestumise päeval või esimesel sellele järgneval tööpäeval esimesel võimalusel.

 

Töövõimetuslehe tagantjärele vormistamine ei ole võimalik. Kui olete haigestunud nädalavahetusel, siis esmaspäeval tuleb sellest kindlasti perearstikeskusele teada anda.

 

Haiguslehe avades märgitakse haiguslukku alati patsiendi tagasikutse aeg. Kui patsient ei ilmu määratud ajal arsti vastuvõtule ilma mõjuva põhjuseta, kaotab ta õiguse saada ajutise töövõimetuse hüvitist arsti vastuvõtule mitteilmumise päevast alates. Palun võtke meiega aegsasti ühendust haiguslehega seotud küsimustes, k.a juhul, kui terviseseisundist tulenevalt Te ei saa tulla vastuvõtule määratud ajal.

 

Alkoholi- või narkojoobes vastuvõtule ilmumine on töövõimetuslehe režiimi rikkumine ja perearstil lasub seadusega kohustus vastav märge töövõimetuslehele kanda.

 

Raseduse ja sünnituspuhkusega seonduva dokumentatsiooni vormistamise ja töövõimetuslehe vajaduse osas palun pöörduge ämmaemanda vastuvõtule või leppige kokku telefonikonsultatsiooni aeg!

error: Content is protected !!